Име: | ДИМИТЪР МАДЖАРОВ |
Адрес: | Пловдив, бул. Васил Априлов 180 |
Телефони: | |
Факс: | |
Уеб сайт: | http://madjarov.bg |
E-mail: | |
Отрасъл: | Месо и месни произведения |
Дейност: | Производство на месни и млечни продукти |
Ключови думи: | димитър маджаров, колбаси, млечни продукти, месопреработка, млекопреработка |
Основахме компанията Димитър Маджаров през 1991 г. като семейно предприятие за търговия с хранителни продукти. Само три години по-късно осъществихме мечтата си да започнем собствено производство – през 1994 г. на колбаси, а през 1999 г. и на млечни продукти. Ние сме Димитър и Юлия Маджарови – обучени инженер-технолози с опит в месо- и млекопреработката. Днес в предприятията ни работят над 300 души – професионалисти и приятели, които споделят мисията ни да правим качествена и вкусна храна. През 2009 г. марката Димитър Маджаров беше отличена като Любима марка на българския потребител в категория Хранителни продукти в класацията Любимите марки, както и в класацията на най-силните търговски марки - Superbrands 2009-2010.
Компанията ни вече притежава две предприятия – за преработка на месo, и на мляко. В навечерието на влизането на страната в ЕС построихме новата сграда на месопреработвателното си предприятие край Пловдив, което отговаря на всички европейски изисквания. Мандрата ни в гр. Стамболийски беше обновена, а капацитетът й за преработка бе увеличен от 3 на 60 тона дневно. Сега произвеждаме над 50 вида месни продукти и около 20 вида млечни, всичките - верни на истинския вкус.
Производствената гама на месните продукти включва над 50 асортимента.
• Всички видове разфасовки от свинско и телешко месо
• Всички видове заготовки от млени меса от свинско и телешко месо
• Малотрайни колбаси
• Трайни колбаси
• Сурово-сушени колбаси
• Сурово-сушени деликатеси
• Варено-пушени деликатеси
Производствената гама на млечните продукти включва:
• Бяло саламурено сирене от краве, овче и биволско мляко
• Кашкавал от краве, овче и биволско мляко
• Краве масло
• Извара
• Катък от краве, овче, козе и биволско мляко
• Крем-сирене със сметана, с копър, с орехи
Част от продукцията, основно различните видове бяло саламурено сирене, е предназначена за износ.
Ценим високо всички отличия, получени през годините, като най-скъпи са ни:
• Златен медал за луканка Манастирска от Месомания през 2002 г.
• Златен медал за салам Бургас от Пролетния пловдивски панаир през 2003 г.
• Първо място за кашкавал Балкан от Асоциацията на млекопреработвателите в България през 2003 г.
• Златен медал за краве сирене от Пловдивския панаир през 2003 г.
• Златен медал за овче сирене от Пловдивския панаир през 2004 г.